VÅRA TJÄNSTER

Vattenborrning:

Vi utför vattenbrunnen i enlighet med gällande regler, mellan foderrör och berg tätar vi med cementpatron, vi pumpar rent borrhålet samt mäter vattentillgången och utfärdar borrbevis från SGU (Sveriges Geologiska Undersökning). Som troligtvis enda brunnsborrningsföretag i Sverige så sätter vi rostfria stålrör som foderrör i kvaliten 2352. I vissa fall kan vi även renovera eran befintliga brunn om det skulle behövas. Vi utför även entreprenadborrningar av alla slag.


Energiborrning:

Energibrunnen utnyttjar värme från berggrunden som sedan värmer fastigheten genom en bergvärmepump. Det krävs tillstånd från Miljö och Hälsoskyddskontoret för att borra en energibrunn eftersom det finns olika vattenskyddsområden på gotland, så det första man bör göra är att prata med Miljö och Hälsoskyddskontoret.


VVS-arbeten:

Vi utför dom flesta arbeten inom VVS och ger även teknisk rådgivning i vattenfrågor. Vi monterar alla förkommande vattenpumpar på marknaden med tillhörande material. Vi monterar även nytillverkade gårdspumpar med rörsatser i plast samt dragstänger i rostfritt stål och uför även renovering av befintliga gårdspumpar.


Smidesarbeten:

Vi utför även smidesarbeten av olika slag. Du är alltid välkommen att ringa vid frågor!

Maskinreparationer:

Vi utför reparationer på alla förekommande maskiner och fordon som följer, Entreprenadmaskiner, Truckar, Byggmaskiner, Handverktyg, Hydraulik, Pneumatik, Maskinelektriskt, Svarvning, m.m.


Uthyrning av industrilokaler:

Vi har för närvarande 432 kvadratmeter ledigt. Invändigt mått 24 x 18 m.  Takfotshöjd 5 m nock, 7,6 m isolerat med portar på 4,65 m höjd och 5 m bredd och betonggolv. (Ring för pris)Visby Vatten-  & Energiborrning
0704-28 44 55